1a divisió

1a divisió

Sandro i un malson

El davanter falla un penal i manté la mala ratxa de prop de dos anys sense marcar

“Que estigui tranquil i faci net”, li diu Sergio González

“Ho està fent tot bé menys en l’encert. Però és capaç de superar-ho”, diu el tècnic Sergio González

D’oportunitats n’havia tingut un grapat al llarg de tots aquests mesos, però Sandro Ramírez (Las Palmas de Gran Canaria, 1995) estava al davant d’una gran ocasió per posar fi a la seva sequera. Els sis minuts que va trigar l’àrbitre a assenyalar penal després que Thomas el fes caure dins l’àrea no van propiciar que el davanter es pogués desfer de la pressió dels gairebé dos anys que fa que no marca cap gol. Cara a cara davant Oblak, des dels onze metres, el davanter va etzibar un xut que va marxar als núvols deixant ben viu el malson que arrossega des de fa més de 650 dies. A més, la victòria del necessitat Valladolid, que va competir de tu a tu amb l’Atlético, va quedar al congelador.

Una temporada espectacular al Màlaga, en què va marcar 13 gols, era el que necessitava el davanter canari després de sortir del Barça, on, com bona part dels puntes sortits del planter, va començar a tenir protagonisme però diluït amb el pas de la temporada. Sent l’estrella del conjunt andalús, l’Everton el va fitxar per quatre temporades. Amb els anglesos, Sandro va marcar el seu darrer gol fins ara, en la fase de grups de l’Europa League (1-5) contra l’Atalanta. Des d’aleshores, tres cessions consecutives (Sevilla, Real Sociedad i Valladolid) no han servit perquè el punta format a les categories inferiors del Barça i Las Palmas fes net dels seus problemes amb el gol.

“El que li diem és que competeixi, que combini, que acceleri, que es desmarqui. Li exigim moltes coses i a partir d’aquí l’encert és un aspecte més personal”, assenyalava el tècnic català, Sergio González, després del partit. “Ho està fent tot bé menys en l’encert de cara a gol. Ha d’estar tranquil perquè els companys són al seu costat, el cos tècnic també i més confiança que aquesta no n’hi ha. Ell està més que preparat per capgirar aquesta situació”, hi va afegir el tècnic, que l’únic que ha demanat al jugador és que netegi la ment: “No pot canviar el que ja és en el passat. Ell és un gran professional i tots estem molt contents de tenir-lo.”

41
gols
ha marcat Sandro al llarg de la seva carrera (15 amb el Màlaga, 15 amb el Barça B a segona divisió, 7 amb el primer equip del Barcelona i un amb l’Everton. A més, dues dianes amb Espanya sub-19 i una amb la sub-21).
3
equips
han tingut a les seves files Sandro sense que marqués cap gol: el Sevilla (18 partits), la Real Sociedad (26) i el Valladolid (6).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)