Més futbol

La gala de les estrelles queda ajornada

Federació. La FCF ha decidit suspendre la festa d’aquest dilluns per la singularitat del moment que vindrà marcada per la imminent publicació de la sentència dels presos polítics

La Federació Catalana de Futbol ha fet un comunicat, aquest matí, on ha anunciat l’ajornament de la 8a Gala de les Estrelles del futbol Català que s’havia de celebrar el pròxim dilluns 14 d’octubre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, de Barcelona. “Aquesta és una mesura preventiva, a causa dels fets que previsiblement poden tenir lloc els propers dies en relació a la situació que viu Catalunya, i atès que no es troba garantida l’atenció informativa adequada a les característiques de l’esdeveniment”, diu el comunicat.

L’organisme federatiu considera que la singularitat del moment, marcada per la imminent publicació de la sentència dels presos polítics, no convida a fer una festa d’aquesta mena. És el primer moviment del món del futbol amb relació a una sentència que ha de veure la llum durant la setmana vinent.

Pròximament, l’FCF informarà de la nova data i horari en què se celebrarà la 8a Gala de les Estrelles, que premia amb caràcter anual els i les millors esportistes del futbol i el futbol sala català.

Els premis al millor jugador català de l’any ha estat per Gerard Piqué. En la categoria femenina Aitana Bonmatí (FCB) ha estat la guanyador i el futbolista amb més projecció ha estat per Riqui Puig (FCB) i Laia Alexandri (Atlético) en la categoria femenina. Pel que fa a l’entrenador de l’any, Josep Guardiola (City) és el guanyador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)