Internacional

Espanya s’assegura la classificació

Classificació per a l’Eurocopa 2020. Un gol de Rodrigo en el temps afegit dona l’empat al conjunt de Robert Moreno i la confirmació matemàtica de la seva presència en la fase final

suècia 1 espanya 1

SUÈCIA:Olsen, Graqvist, Bengtsson, Lustig, Lindelof, Larsson (Ekdal, 83’), Forsberg, Olsson, Berg (Andersson, 92’), Quaison (Isak, 77’).ESPANYA:De Gea (Kepa, 60’), Albiol, Carvajal (Navas, 81’), Íñigo Martínez, Bernat, Thiago (Rodrigo, 66’), Ceballos, Fabián, Rodri Hernández, Gerard Moreno i Oyarzabal.GOLS:1-0 (50’) Berg. 1-1 (92’) Rodrigo.ÀRBITRE:Turpin.T.G.:Als locals Olsson, Berg; als visitants Ceballos, Fabián i Rodri Hernández.

Espanya va aconseguir el seu objectiu de la gira de dos partits pels països nòrdics: la classificació matemàtica per a l’Eurocopa. L’equip de Robert Moreno es va assegurar la presència a la fase final després d’empatar in extremis contra Suècia. Un gol de Rodrigo en el temps afegit va evitar que els dubtes s’apoderessin de la roja en el tram final d’una fase, tret dels dos últims resultats, impecable.

Espanya va començar el partit dominant i gaudint d’oportunitats. Thiago va tenir l’ocasió més important del primer acte, però Olsen, que va destacar en el partit d’anada, va evitar el gol de l’exjugador blaugrana. Suècia es tancava al darrere, però tenia voluntat de sortir amb la pilota i va obligar a intervenir De Gea –lesionat en el primer temps i substituït en el segon–. El gol local va arribar només començar la segona meitat quan Berg va aprofitar el refús d’una doble aturada de De Gea per marcar a porteria buida. A partir d’aquí, Espanya es va encallar, els canvis no van funcionar i Suècia, que està en la lluita pel segon lloc, va tenir el punt més d’esma necessari per avortar tots els intents. Menys l’últim, en una jugada aïllada, en què Rodrigo va posar la cama després d’una centrada des de l’esquerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)