1a divisió

Bale provoca un altre incendi marxant a Londres

1a divisió. El gal·lès arriba lesionat de l’aturada de seleccions i planta els serveis mèdics del Madrid per tractar-se pel seu compte amb permís del club

Bale semblava plenament integrat en la dinàmica del Madrid. Els intents de traspassar-lo havien quedat enrere, enterrats en un ja oblidat desastrós mercat d’estiu per al Madrid, i el gal·lès cada cop tenia més importància en l’onze de Zidane. Aquesta setmana, però, la relació ha tornat a saltar pels aires. La prèvia del partit que disputarà el conjunt blanc a casa contra el Leganés ha quedat monopolitzada per la baixa del davanter, que ha marxat a Londres, amb permís del club però no del seu tècnic, Zinedine Zidane. Bale va arribar lesionat de l’aturada de seleccions amb una afectació al soli –la recurrent lesió que ha martiritzat la seva trajectòria de blanc– i ha decidit marxar a l’estranger per curar-se deixant plantats els serveis mèdics del Madrid.

“Ha parlat amb el club directament perquè era un tema personal, després cadascú que faci el que vulgui. Jo no puc dir què està passant però té el dret de gestionar un tema personal”, va manifestar ahir Zidane en la roda de premsa prèvia al partit al Bernabéu, en què va haver d’afrontar dotze de les quinze preguntes sobre el davanter gal·lès. “Aquí hi ha gent molt vàlida que treballa i crec que fem les coses amb cura. Crec que està content i no l’he vist queixar-se gaire”, va afirmar.

L’entrenador blanc ha gaudit de vuit dies de descans per l’ajornament del partit contra el Barcelona del cap de setmana. De manera que no pot comptar amb Bale però, en canvi, ha recuperat plenament Modric, que s’espera que sigui titular. En canvi, va deixar fora de la convocatòria Vinícius per raons tècniques, de manera que Rodrygo té una altra ocasió de ser titular.

Al davant, tindrà un rival dèbil, el cuer de la lliga, que arriba al Bernabéu en la millor dinàmica possible ja que el cap de setmana passat va aconseguir la primera victòria del curs. “Arribem en un estat anímic millor que abans de jugar contra el Mallorca. Hem recuperat sensacions. És un partit complicat però intentarem aconseguir alguna cosa positiva amb les nostres armes”, va indicar el tècnic visitant, Luis Cembranos.

LA PRÈVIA

[Bale] Ha parlat amb el club perquè és un tema personal, després cadascú que faci el que vulgui
Zinedine Zidane
entrenador del madrid
Hem recuperat sensacions. Tenim moltes ganes d’intentar aconseguir un bon resultat
Luis Cembranos
entrenador del leganés
20 equips
sense propera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)