1a divisió

Sevilla i Atlético es frenen mútuament

Primera divisió. Tots dos equips tenien la possibilitat d’assaltar el lideratge però es van anul·lar en un partit vibrant i ple d’alternatives

SEVILLA 1 ATLÉTICO 1

SEVILLA:Vaclík; Jesús Navas, Koundé, Diego Carlos, Reguilón; Franco Vázquez, Gudelj, Banega (Pozo, 86’); Ocampos, De Jong (Chicharito, 78’), Óliver Torres (Jordán, 57’).ATLÉTICO:Oblak; Trippier (Arias, m.46), Felipe, Mario Hermoso, Lodi (Herrera, m.78); Lemar (Diego Costa, m.46), Thomas Partey, Saúl Ñíguez, Koke; Correa i Morata.GOLS:1-0 (28’) Franco Vázquez. 1-1, (60’) Morata.ÀRBITRE:González González. Va mostrar targetes grogues al locals Franco Vázquez (39’), Óliver Torres (40’) i Jordán (79’), i als visitants Lodi (27’) i Thomas Partey (34’).

Sevilla i Atlético de Madrid van empatar en un partit on tots dos equips van malgastar la possibilitat de ser líders en un duel vibrant en el qual els locals van estar millor en la primera part i els colchoneros van reaccionar en la segona. Els de Simeone van tenir més possibilitats de triomf i van fallar un penal a botes de Diego Costa. Un gol de l’argentí Franco Vázquez va avantatjar el Sevilla, però l’Atlético va ser un altre equip molt diferent després de la represa, molt superior als andalusos, va empatar amb un cop de cap de Morata, després que s’anul·lés un gol a Costa per fora de joc, i en el 72 Vaclík li va parar un penal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)