1a divisió

El Madrid no passa del 0-0, a casa contra el Betis

1a divisió. Els blancs dominen clarament en el primer tram de partit, però es mostren incapaços de superar l’equip de Rubi i no poden aprofitar l’ensopegada del Barça

Oportunitat perduda pel Real Madrid, després de la derrota del Barça al camp del Llevant, d’assaltar el lideratge de la lliga. L’equip de Zinedine Zidane no ha estat capaç de marcar davant el Betis al Santiago Bernabéu i torna a decebre la seva afició. L’empat sense gols dels blancs els deixa en la segona posició, amb els mateixos 22 punts que el FC Barcelona.

Rubi, que ha sortit amb una línia de quatre al darrera i amb Marc Bartra com a mig centre, ha convidat el Real Madrid a portar la iniciativa i durant els primers vint minuts els blancs han dominat aclaparadorament. Només els ha faltat colpejar: ho han fet en el minut 8, en una brillant acció d’Eden Hazard, però el VAR ha anul·lat el gol del belga per fora de joc. Més tard, en el tram final de la primera part, Benzema i Ramos ha disposat de dues clares oportunitats, però els ha mancat encert davant Joel Robles.

El Betis no ha aparegut a l’àrea del Madrid fins al minut 21. Ho ha fet amb un xut de Fekir que ha sortit fregant el pal. Després, Bartra, aprofitant una errada de Courtois en un córner; Canales, amb un llençament des de fora de l’àrea que s’ha enverinat en topar amb un company; i Loren, recollint una mala sortida de pilota de Varane i assajant un xut molt llunyà, també han posat l’ai al cor del Bernabéu. El marcador, però, no s’ha mogut en arribar al descans.

En la represa, l’equip de Rubi ha sabut respondre millor a la pressió madridista i, tot i que Rodrygo i Mendy han estat a prop de l’un a zero, el Madrid no ha donat la mateixa sensació de domini que en l’arrencada del duel. El cas és que el ritme ha decaigut i que només en els últims minuts els de Zidane han rondat el gol. Els blancs han reclamat penal per mans de Feddal, han lamentat una errada de Vinicius, sol davant el porter, i han plorat una última oportunitat en què la pilota no ha volgut entrar enmig d’un eixam de jugadors. Però no han pogut desfer el zero a zero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)