Champions

Amb escàs marge d’error

Obligacions. Els de Zidane necessiten el triomf per afermar la reacció en la Champions, encarrilar la classificació i, de passada, deixar a la lona un rival

Una planificació de la plantilla molt mal portada ha desembocat en una trajectòria confusa per al Madrid en l’inici de curs. Els blancs, són capaços tant de golejar el Leganés com d’empatar sense gols amb el Betis. En la Champions, els resultats s’assemblen molt, però la competició és més curta i, per tant, no hi ha gaire marge d’error perquè els blancs han badat tot el que es podien permetre. Avui, contra el Galatasaray, la victòria és un imperatiu per refermar la reacció en la competició europea i per deixar a la lona un rival que només necessita que li donin ales per aspirar a la segona posició del grup.

Va ser contra el Galatasaray, cuer del grup, precisament que el Madrid va reviscolar després del malson que estava vivint en la Champions. Però els blancs necessiten recuperar el factor Bernabéu, sempre decisiu en la seva glòria a Europa, que ha quedat difuminat sense cap victòria des del 23 d’octubre del 2018 (dues derrotes i un empat des d’aleshores). “Partits així són els que els millors jugadors pensen a jugar. Hem de guanyar per ser a dalt i pensar a passar de fase. Ho afrontem com una final”, va afirmar el segon capità de la plantilla, Marcelo.

Baixes

Zidane encara no pot disposar de jugadors importants per a ell com ara Bale i James, però el Galatasaray també arriba afeblit per la baixa de Radamel Falcao, amb molèsties al tendó d’Aquil·les. El colombià ja no va jugar el partit contra els blancs a l’Ali Sami Yen i Fatih Terim s’haurà d’adaptar amb la tripleta atacant del xoc d’anada.

Bale, convocat amb Gal·les

No hi ha descans en el conflicte entre Gareth Bale i el Madrid. El davanter, que encara està lesionat de la darrera finestra de seleccions que va disputar el seu país, ha tornat a ser convocat per Gal·les. Bale ha disputat tots i cadascun dels partits amb el seu país des que va iniciar-se el curs entre la fase de classificació i partits amistosos (quatre), mentre que amb els blancs ha jugat sis dels catorze enfrontaments del curs. “El primer que pateix és el jugador, ell vol estar amb nosaltres. Es diu que no juga amb el Madrid i sí amb la seva selecció, però si no està llest no jugarà, crec”, va dir, conciliador, Zinedine Zidane.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)