Internacional

Rubiales confirma el retorn de Luis Enrique

Futbol. El president de la Federació espanyola ho justifica dient que “és el líder d’aquest projecte i sempre ha tingut les portes obertes”

Luis Enrique Martínez recupera les regnes de la selecció espanyola en detriment de Robert Moreno, en un controvertit moviment a les entranyes de la Federació espanyola de futbol que el seu president, Luis Rubiales, ha explicat sense obviar que ha estat una “crisi futbolística”. “Nosaltres hem estat transparents, hem treballat amb integritat i transparència. Sempre hem dit que Luis Enrique tornaria quan volgués”, ham manifestat Rubiales, que ha desglossat els fets de les últimes setmanes i que han precipitat un adéu polèmic de Robert Moreno com a seleccionador. Segons el president de la federació, tan ell com el director esportiu de la Federació, Francisco Molina, es van assabentar pel propi Moreno del desig de Luis Enrique de tornar a dirigir. Davant aquest fet, es van reunir amb ell el 30 d’octubre a Saragossa per, posteriorment, comunicar-li diumenge passat a Robert Moreno que valoraven un retorn de Lucho.. Sempre segons Rubiales, el tècnic va correspondre dilluns, abans del partit contra Romania, amb un missatge dient que vol “acordar la seva sortida i no ser un impediment al retorn de Luis Enrique”. “Això ho va precipitar tot, però per sobre de tot, només podem dir que hem estat lleials amb les persones, tan amb Luis Enrique com amb el seu relleu”, ha argumentat Rubiales sobre un retorn de Luis Enrique que ha acabat amb fractura amb Robert Moreno, que es va acomiadar entre llàgrimes dels futbolistes dilluns al Wanda Metropolitano i que aquest matí no s’ha presentat a una reunió pactada amb la cúpula de la Federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)