Internacional

Mourinho, nou entrenador del Tottenham

Premier League. El portuguès agafa el relleu de Mauricio Pochettino i serà el nou tècnic dels Spurs fins al juny del 2023

El Tottenham ha anunciat aquest matí la contractació de José Mourinho com a nou tècnic. El portuguès agafa el relleu de Mauricio Pochettino acomiadat ahir a la nit després de cinc anys i mig de serveis. El conjunt londinenc aposta per un tècnic de recorregut a la banqueta i que ara estava a l’atur després de la seva marxa del Manchester United. Mourinho no serà un entrenador de pas amb els Spurs i ha signat un contracte de tres anys i mig fins al juny del 2023. Temps suficient per implementar un projecte i tornar al seu nou club, actual subcampió d’Europa, als llocs de privilegi en lliga i al vell continent.

El president del Tottenham, Daniel Levy, ha definit a Mourinho com “un dels tècnics més reeixits en el món del futbol. Té una gran experiència, pot motivar als equips i és un gran tàctic. Ha guanyat trofeus en tots els clubs que ha entrenat. Creiem que portarà energia i fe al vestuari”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)