Internacional

Mourinho, al Tottenham

Premier League. L’exentrenador del Real Madrid torna a les banquetes per ocupar el lloc de Pochettino en el club londinenc, amb un contracte fins al 2023 i assegurant que està emocionat de poder treballar amb una gran plantilla

Torna Mourinho. El portuguès és l’escollit per dirigir el Tottenham Hotspur després de la destitució de Mauricio Pochettino. “José és un dels entrenadors de més èxit en el futbol mundial, té molta experiència i és un gran tècnic”, explicava el president del club londinenc, Daniel Levy, en el comunicat en què anunciava la seva incorporació. L’exentrenador del Real Madrid afrontarà un nou capítol de la seva carrera, novament en un dels grans de la Premier, amb un contracte fins al 30 de juny del 2023. Mourinho s’enfronta al novè repte a les banquetes, segons va manifestar, emocionat pel fet d’incorporar-se a un club amb uns aficionats tan apassionats com són els dels Spurs, i també per la possibilitat de treballar amb una plantilla que té futbolistes com Harry Kane, Christian Eriksen i Heung-Min Son. Queda en l’oblit el que va manifestar fa quatre anys, quan entrenava el Chelsea: “Mai entrenaré el Tottenham. M’estimo massa els aficionats del Chelsea.” El Tottenham, finalista de la Champions la temporada passada, és ara mateix catorzè en la lliga anglesa, amb 14 punts de 36 possibles en les dotze primeres jornades i només tres triomfs. Anglaterra torna a acollir Mou, doncs. Aquesta vegada després del seu període sabàtic més llarg: mai abans el portuguès havia estat tant de temps sense entrenar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)