1a divisió

Javier Tebas dimiteix

Convoca eleccions. El president de LaLiga plega però ho fa perquè anuncia que s’obre un procés electoral i que tornarà a presentar-se per continuar liderant l’ens quatre anys més

El president de LaLiga, Javier Tebas, ahir va anunciar que dimiteix. Ara bé, no ho fa per anar-se’n a casa sinó que en el mateix comunicat va explicar que ho fa perquè ara s’obre un procés electoral i que tornarà a presentar-se. “Amb data d’avui dilluns 2 de desembre, a les 21 hores, he decidit dimitir del meu càrrec de president perquè s’iniciï un procés electoral, al qual em penso presentar, i espero aconseguir la confiança per quatre anys més”, afirma.

Tebas va explicar que es presenta perquè caldrà tornar a negociar els drets audiovisuals i que aquests caduquen massa a prop del procés electoral i també per la situació política, tant espanyola com europa. “Al nostre Parlament i al Parlament Europeu es poden plantejar lleis i directives que afectin la nostra institució. Per poder parlar amb tots els actors implicats, penso que no és bo fer-ho amb un mandat a què li quedin uns mesos.”

Falta conèixer quin dia se celebraran eleccions i si hi haurà alguna altra candidatura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)