1a divisió

L’Atlético continua assedegat de gols

1a divisió. El conjunt del Cholo Simeone no passa de l’empat a l’estadi de la Ceràmica i tan sols suma 7 dels últims 18 punts jugats

vila-real 0 atlético 0

VILA-REAL:Asenjo, Mario Gaspar, Albiol, Pau Torres, Quintillà, Iborra, Zambo Anguissa, Trigueros (Morlanes, 73’), Samu Chukwueze (Ontiveros, 88’), Moi Gómez (Toko Ekambi, 68) ’i Gerard Moreno.ATLÉTICO:Oblak, Arias (Trippier, 80’), Felipe, Mario Hermoso, Renan Lodi, Thomas Partey (Vitolo, 59), Héctor Herrera (Marcos Llorente, 84’), Saúl Ñíguez, Koke, João Felix i Morata.GOLS:Cap.ÀRBITRE:Hernández Hernández (col·legi canari). Targetes grogues a Trigueros, Zambo Anguissa i Morata.

L’Atlético de Madrid no acaba d’aixecar el vol i va ser incapaç d’endur-se els punts del feu d’un Vila-real que acumulava tres derrotes consecutives i cinc partits sense guanyar.

En un partit força igualat, amb alternatives a totes dues àrees, l’Atlético va poder decantar la balança amb un parell d’ocasions de Renan Lodi i d’un voluntariós João Felix, però continua amb dificultats per veure porteria i, amb el d’ahir a l’estadi de la Ceràmica, tan sols ha pogut sumar 7 dels últims 18 punts que ha disputat, fet que el podria despenjar una mica més de la lluita pel títol si guanyen el Barça i el Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)