1a divisió

Absolts els 36 jugadors acusats de frau en el Llevant-Saragossa

1a divisió.El jutge no ha vist delicte de frau esportiu en el duel jugat entre tots dos equips al maig del 2011. Si que condemna al president del Saragossa i el directiu, Javier Porquera

Els 36 jugadors del Llevant i del Saragossa acusats de falsejar el partit disputat al maig de 2011 en el Ciutat de València han resultat absolts del delicte de frau esportiu tal com recull la sentència del Jutjat penal número 7 de València. El jutge Manuel Aleis no considera provat que hi hagués un pacte perquè el Saragossa guanyés el partit obtingués la permanència , per tant absol als jugadors, a l’ex tècnic Javier Aguirre i al director esportiu del conjunt aragonès, Antonio Prieto. No obstant això, sí que condemna a un any i tres mesos de presó a l’ex president del Saragossa, Agapito Iglesias i el directiu Javier Porquera per delicte de falsedat documental en les nòmines que van fer signar als jugadors del conjunt aragonès per a justificar la sortida de 1,7 milions de les arques del club, a la vora del concurs de creditors.

Per la seva banda, Javier Tebas, que ara es tornarà a presentar a les eleccions de la Lliga de Futbol Professional, tenia esperançes de veure algun futbolista condemnat per frau esportiu. I és que el mandatari porta anys volen netejar el futbol d’aquesta xacra. “No estic defraudat, no m’alegro per condemnes justes mai, ni per absolucions que deixen tants dubtes”, ha dit el mandatari, que va denunciar el cas al 2013, i que ha afegit: “L’única cosa del que m’alegro és que aquesta xacra l’hem eliminat del futbol professional. Que tothom sàpiga que estem molt atents. Haig de donar gràcies a la Policia i a la Fiscalia Anticorrupció per la implicació i el treball desenvolupat, que ha estat impecable”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)