Internacional

L’Atlético es treu un pes del damunt i segueix viu

Grup D. Victòria, clara i fàcil, sobre el Lokomotiv que situa l’equip del Cholo en els vuitens de final de la Champions i aixeca l’ànim de l’afició ‘colchonera’

AT. MADRID 2 LOKOMOTIV 0

AT. MADRID:Oblak; Trippier, Hermoso, Felipe, Lodi; Correa (Herrera, 68’), Koke (Lemar, 73’), Thomas, Saúl; Joao Félix (Marcos Llorente, 81’) i Morata.LOKOMOTIV:Kochenkov; Idowu, Kverkvelia, Höwedes, Corluka (Magkeev, 69’), Rybus; Murilo, Zhemaletdinov, Krychowiak, Miranchuk; Eder /Smolov, 75’).GOLS:1-0 (15’) Joao Félix (p). 2-0 (54’) Felipe.ÀRBITRE:Viktor Kassai (Hongria). T-G: Correa, Murillo i Krychowiak.PÚBLIC:Uns 60.000 espectadors al Wanda Metropolitano.

B.LEVERKUSEN 0 JUVENTUS 2

BAYER LEVERKUSEN:Hradecky; Bender, Dragovic, Bender, Sinkgraven; Demirbay (Baumgartlinger, 66’), Aránguiz, Diaby, Bellarabi (Bailey, 66’), Havertz i Alario (Volland, 82’).JUVENTUS:Buffon; Danilo, Rugani, Demiral, De Sciglio; Rabiot (Matuidi, 85’), Pjanic, Cuadrado (Muratore, 90+3’); Bernardeschi (Dybala, 66’), Cristiano i Higuaín.GOLS:0-1 (75’) Cristiano Ronaldo. 0-2 (90+2’) Higuaín.ÀRBITRE:Bastien (francès).PÚBLIC:29.542 espectadors al BayArena.

L’afició del Wanda Metropolitano va respirar tranquil·la ahir a la nit, en veure com el seu equip superava el repte de guanyar un partit, suposadament, assequible per seguir viu a Europa. Una bona notícia, per fi, a la riba del Manzanares. L’Atlético de Madrid va confirmar, en tot cas, que és molt superior al Lokomotiv de Moscou i, gràcies als gols de Joao Félix i Felipe, estarà, juntament amb el Barça, el Real Madrid i el València, en el bombo del sorteig dels vuitens de final de la Champions League.

L’equip de Simeone va sortir amb ganes d’atropellar i no va trigar ni un minut a disposar d’un penal a favor. El va cometre el porter del Lokomotiv, Kochenkov, sobre Joao Félix, i el mateix Kochenkov va aturar el xut de Trippier des dels onze metres. L’Atlético, però, no va deixar d’insistir i abans dels quinze minuts de joc va trobar el gol, després d’unes mans a dins de l’àrea del Lokomotiv. Aquesta vegada va ser Joao Felix qui va llançar el penal, ras i fort, i va superar el porter.

La necessitat d’aconseguir els tres punts i el rival que tenien al davant, inferior i ja eliminat, va empènyer els colchoneros a no defallir en l’intent de fer el segon gol. Semblava que Morata l’havia marcat, en el minut 26, però el VAR va revelar que estava en fora de joc. En tot cas, a l’àrea del Lokomotiv s’hi arribava sense problemes i, a més, els russos no existien en atac.

El segon va arribar en el tram inicial de la segona part: Koke va posar una pilota des de la dreta i Felipe va rematar a la xarxa, de manera impecable, en el primer pal. Des d’aleshores fins al xiulet final, l’Atlético va viure el partit molt còmodament, especialment quan Cristiano Ronaldo i Higuaín marcaven per a la Juventus a Leverkusen.

ELS GOLEJADORS

Joao Félix, des del punt de penal, i Felipe van marcar els gols de l’equip madrileny

EL BAYER VA CAURE

La Juve va ajudar, guanyant a Leverkusen, amb gols d’Higuaín i Cristiano Ronaldo