1a divisió

El València no descarta denunciar

Supercopa. El conjunt valencià, que ha de cobrar 2,5 milions d’euros, continua indignat amb el repartiment de beneficis entre els quatre equips i no descarta anar a la justícia ordinària, segons ha manifestat el seu president, Anil Murthy

El repartiment dels beneficis de la supercopa, que va començar ahir a l’Aràbia Saudita, continua generant polèmiques arran de la disconformitat del València, que és l’equip que menys rèdit econòmic obté de la disputa del torneig, tot i ser, juntament amb el Barça, un dels equips que és a Jeddah per mèrits esportius, després d’haver guanyat la passada edició de la copa.

Segons el contracte, el Barça i el Real Madrid percebran un mínim de 6,8 milions d’euros per disputar el torneig a l’Orient Mitjà. L’Atlético, un graó per sota, 4,5 milions, mentre que el conjunt valencià ingressarà 2,5 milions, un greuge que podria, fins i tot, empènyer la institució a una reivindicació legal. “Vaig signar el contracte especificant que no estàvem conformes amb el repartiment econòmic i anirem fins a les últimes instàncies per reclamar el que és just per al València. Si cal, anirem a la justícia ordinària”, va manifestar, en una entrevista al diari Marca, el president de la institució, Anil Murthy, que considera que la Federació Espanyola de Futbol (FEF) no pot establir normes en funció de l’escut que du cada institució al pit. “És un torneig oficial i la federació l’ha de tractar d’aquesta manera. Després, sí que pot tractar la forma comercial i de patrocini com vulgui. Tenim dret a competir en les mateixes condicions.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)