Més futbol

L’Espanyol segueix caient pel precipici

1a divisió femenina. El conjunt blanc-i-blau encaixa dos gols a les acaballes, perd amb el Madrid (1-3) i segueix sense conèixer la victòria

L’Espanyol ha tornat a perdre avui a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El conjunt blanc-i-blau li han mantingut el pols al Madrid durant 80 minuts de partit però ha acabat cedint i els tres punts s’han esfumat. Les de Jordi Ferron són últimes amb quatre punts, encara no coneixen la victòria i tenen la salvació a deu punts.

Contra el Madrid, l’Espanyol ha fet un bon partit. I això que ha vist com les madrilenyes s’avançaven amb una diana matinera de Macarena. Poc a poc, les de Jordi Ferron han anat trepitjant terreny visitant i han tingut opcions per empatar el duel. No ha estat fins a la segona meitat que Inés ha pogut fer l’1-1. A partir d’aquí, l’Espanyol ha estat millor, ha merescut més però les dinàmiques han fet estralls: el Madrid, que amb la d’avui suma dues victòries seguides, ha marcat dos gols i ha sentenciat el duel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)