1a divisió

El Madrid punxa al Bernabeu (2-2) i el Barça se situa a un punt

1a divisió. El conjunt d’Òscar Garcia dóna la sorpresa al Bernabéu gràcies a un gol de Santi Mina en l’ocàs del partit al Bernabéu

El Barça torna a trepitjar els talons al Madrid en la lliga. L'equip de Setién s'ha situat a un punt dels blancs, que han ensopegat al Bernabéu contra el Celta (2-2). El Celta ha esgarrapat un punt vital del Santiago Bernabéu en la seva lluita per la permanència i que, de retruc, torna a ajustar la lluita pel títol, amb el Real Madrid ara només un punt per davant del Barça.

En el retorn d’Eden Hazar als terrenys de joc un cop superada la seva lesió i amb Óscar García apostant per una formació de tres centrals i carrilers, com ja va fer al Camp Nou, però aquesta vegada sense una pressió elevada, ha estat el seu equip qui ha donat la primera punyalada a la nit gràcies a una gran passada de Iago Aspas que ha permès Fedor Smolov batre Thibaut Courtois. Força encallat en la primera meitat, el Madrid ha reaccionat bé després de la represa, primer neutralitzant l’avantatge gallec gràcies a una internada de Marcelo que ha aprofitatToni Kroos i ha acabat capgirant el marcador gràcies a un penal clar sobre Hazard que ha facturat Sergio Ramos.

Però quan semblava que els esdeveniments havien de dibuixar un final plàcid per al Madrid, el Celta ha tingut el caràcter per no deixar-se anar i ha trobat el premi del punt a poc del final, quan Denis Suárez ha filtrat una passada extraordinària a l’esquena de la defensa blanca perquè Santi Mina rescatés un punt d’or per al club de Vigo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)