Champions

Haaland, dinamita en el triomf del Dortmund

Doblet. El davanter, arribat en el mercat d’hivern, signa dos gols i trenca la monotonia d’un partit defensiu dels dos equips

b. dortmund 2 psg 1

BORUSSIA DORTMUND:Burki, Zagadou, Hakimi, Sancho (Shmelzer, 90’), Guerreiro, Hummels, Haaland, Hazard (Reyna, 67’), Piszczek, Emre Can i Witsel.PARÍS SAINT GERMAIN:Navas, THiago Silva, Kimpembe, Marquinhos, Verratti, Mbappé, Neymar, Di María (Sarabia, 77’), Meunier, Kurzawa i Gueye.GOLS:1-0 (69’) Haaland. 1-1 (75’) Neymar. 2-1 (77’) Haaland.ÀRBITRE:Mateu Lahoz.T.G.:al local Witsel; als visitants Verratti, Neymar, Meunier i Gueye.

L’explosió de Haaland té conseqüències fins i tot en els quarts de final de la Champions League. El davanter, fins fa sis mesos desconegut per al gran públic, va fer un doblet i va servir en safata de plata la victòria del Dortmund, que encara haurà de batallar a causa del gol del París.

El xoc, amb un plantejament defensiu per part dels dos equips, va esclatar quan Haaland va aparèixer, primer en una acció d’oportunisme i després amb una fuetada de fora de l’àrea. Entremig, Neymar, assistit per Mbappé, havia empatat el partit i havia obert, de bat a bat, l’eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)