Champions

L’Atlético colpeja primer

Champions. Un gol de Saúl Ñíguez permetrà al conjunt ‘colchonero’ viatjar a Anfield amb una renda per defensar

Segurament l’espera un calvari de com a mínim 90 minuts a Anfield, on el Liverpool emetrà soroll de tambors des del primer minut. Però l’Atlético de Madrid ha recuperat les seves millors aromes en el partit d’anada disputat al Wanda Metropolitano, presentant batalla a tot un campió d’Europa, reconciliant-se amb la seva afició i, sobretot, obtenint una victòria mínima que deixa molt viva l’eliminatòria de cara al partit que es disputarà al Merseyside.

Amb una alineació prou atrevida del Cholo Simeone, l’Atlético va saltar al terreny de joc amb pulsacions elevades, disposat a jugar de tu a tu contra el Liverpool, i es va trobar aviat amb un gol de Saúl Ñíguez que li va permetre gestionar l’escena amb millor perspectiva.

I encara que va tenir minuts d’enorme patiment, en què es va veure obligat a jugar a prop de Jan Oblak i sense gaires possibilitats de sortir al contraatac, també és cert que va estar a punt d’ampliar el seu avantatge en un parell d’ocasions d’Álvaro Morata. L’1-0 final promet una tornada trepidant al temple d’Anfield.