1a divisió

El Madrid es deixa el lideratge al Ciutat de València i és a dos punts del Barça (1-0)

1a divisió. El Barça passa per davant del conjunt blanc a la taula just abans del clàssic del Bernabéu de diumenge vinent

El “comandante” Morales li ha tirat un tret al peu al Madrid aquesta nit al Ciutat de València. Just abans del clàssic de diumenge vinent al Bernabéu, el conjunt blanc s’ha deixat el lideratge després de perdre al camp del Llevant. Una solitària diana de Morales a falta d’uns deu minuts de partit, ha estat massa llosa per un Madrid que ha pecat de poc efectiu.

De fet, el primer temps ha estat un monòleg visitant. Hazard i Benzema han estat els més incisius en una nit horrible pels blancs de cara a porteria. Després d’uns xuts tímids del belga i el francès, qui ha tingut la més clara ha estat Casemiro que ha picat amb el cap una pilota després d’una molt mala sortida d’Aitor però, sense ningú sota els pals, l’ha enviat fora.

En la segona part, el guió ha estat similar. Benzema i Hazard les han tingut encara més clares però no han aprofitat dos un contra un davant Aitor. El turmell ha tornat a fer la guitza al davant belga, que avui disputava el segon partit després d’una lesió de tres mesos i que ha marxat coixejant. I llavors, el duel ha donat un tomb. El Llevant s’ha cregut que podia guanyar i ha fet una passa endavant per buscar el gol del triomf. I l’ha trobat en una genialitat d’un dels seus homes de referència: el “comandante” Morales ha engaltat una canonada estratosfèrica des de la cantonada de l’àrea que ha perforat l’escaire de Courtois. “He xutat amb l’ànima”, ha dit el golejador després del duel. A partir d’aquí, el Madrid s’ha posat nerviós, ha triat pitjor del que ja estava triant en els metres finals, no ha aprofitat les ocasions que ha tingut i ha vist com el lideratge se li escapava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)