Champions

De primer, el plat fort

UEFA Champions League. El camí de dos dels favorits per arribar a la final es creua en un moment en el qual necessiten aferrar-se a Europa

El camí a la lliga tant del Madrid com del Manchester City no és, ni de bon tros, el desitjat per cap dels dos equips. Els blancs han perdut l’oportunitat de posar distància respecte del Barcelona, a qui s’hauran d’enfrontar aquesta mateixa setmana, i el Manchester City és a una distància sideral del Liverpool, dominador amb mà de ferro de la Premier. Per això, tots dos equips necessiten alleujar la seva temporada aferrant-se a la Lliga de Campions. El sorteig va deixar un duel entre els dos grans favorits en el primer encreuament per culpa de la patinada dels blancs en la fase de grups, però ara ja no s’hi pot fer res, el que hi ha al davant amb una eliminatòria és el que compta. I per als dos equips compta moltíssim.

La prèvia va ser plena d’elogis de Zidane a Guardiola – “és el millor, ho ha demostrat”– i de Guardiola cap a Zidane –“Zidane representa molt bé la nostra professió”–, però, en canvi, molt poques pistes sobre el que es veurà avui al terreny de joc. Rodrygo ha caigut de la convocatòria, de manera que tot fa pensar en la titularitat de Gareth Bale, que busca l’enèsima redempció davant el seu públic; d’altra banda, en el mig del camp, el principal dubte és si jugarà Modric o si ho farà Isco. “Jugarem contra un equip que té unes virtuts que hem d’anul·lar”, va insistir Zidane.

El City, d’altra banda, ja ha recuperat tots els seus jugadors, tot i que el seu onze titular són faves comptades: els únics dubtes que presenta Guardiola són en la rereguarda, on l’equip s’ha mostrat molt més dèbil que en anys anteriors. Recuperat Laporte, la principal incògnita serà qui acompanyarà el basc com a central.

21 Partits guanyats 22

11 Partits empatats 5

4 Partits perduts 6

73 Gols a favor 83

30 Gols en contra 32

Frase
Nom
càrrec

LES REACCIONS

Frase
Nom
càrrec
Frase
Nom
càrrec
Jugarem contra un equip que té unes virtuts que hem d’anul·lar. Tenen molts de recursos
Zinedine Zidane
entrenador del madrid
Juguem contra el rei d’aquesta competició. Sabem que això és tot un desafiament
Pep Guardiola
entrenador del city
Sabem molt bé el rival contra el qual jugarem. Un equip molt bo que ho ha demostrat i que sortirà a jugar amb la pilota
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)