1a divisió

La plantilla del Betis es rebaixa el sou

Coronavirus. La mesura afecta els futbolistes i tècnics del primer equip però també els executius d’alta direcció que rebaixaran el seu salari un 15 per cent per evitar un ERTO que afecti a tot el club

Els jugadors i tècnics del primer equip del Betis i els executius d’alta direcció de l’entitat han acordat reduir-se els seus salaris fins a un màxim d’un 15 per cent, si no es reprèn LaLiga, i en percentatges inferiors si pot acabar-se, per a evitar un ERTO que afectaria gran part dels seus 430 empleats.

El Betis ha anunciar aquesta tarda l’acord aconseguit amb la seva primera plantilla professional “per a minimitzar l’impacte econòmic” de la pandèmia de coronavirus en els comptes de l’entitat, que ha generat “un mal colossal en l’economia mundial i nacional”, i ha agraït les “facilitats donades pels jugadors”. En el seu comunicat, el club andalús també afegeix que, davant aquesta “crisi inesperada” i els importants efectes que tindrà, aposta per “mantenir l’ocupació”, per garantir la seva “viabilitat econòmica” i també per ajudar a la societat, perquè els jugadors i el club faran donacions per a comprar material per als sanitaris i per a atendre els col·lectius més vulnerables.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)