Més futbol

Ronaldinho paga una fiança milionària i surt de la presó

Tribunals. L’exjugador del Barça i el seu germà compliran ara arrest domiciliari en un hotel d’Asunción

El jutge penal de garanties Gustavo Amarilla ha concedit l’arrest domiciliari a l’ex estrella del Barça Ronaldinho Gaúcho i al seu germà després del pagament d’una fiança conjunta de 1.600.000 dòlars. La decisió s’ha pres durant la revisió del cas d’ús de documents falsos pel qual estan imputats tots dos, al palau de justícia d’Asunción (Paraguai).

La mesura es complirà en un hotel d’aquesta ciutat i amb vigilància policial. A més, el compliment de la mesura depèn de l’acceptació de l’futbolista i del seu germà, que ahir van complir un mes de presó preventiva després de ser imputats per ingressar amb passaports falsos a l’aeroport internacional de la capital paraguaiana.

Ronaldinho i Roberto Assis Moreira, que és també el seu assessor de negocis, es troben en l’Agrupació Especialitzada, una seu de la Policia Nacional, a Asunción, que també funciona com a presó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)