Internacional

Mourinho se salta el confinament

Premier League. El Tottenham adverteix el seu entrenador després que alguns dels seus jugadors s’entrenin a l’aire lliure

El Tottenham Hotspur ha recordat al seu entrenador, José Mourinho, i a Davinson Sánchez, Tanguy Ndombele i Ryan Sessegnon, les seves responsabilitats i la importància de respectar la distància social, després que fossin fotografiats entrenant en un parc londinenc.

Un portaveu del Tottenham va explicar que s’ha recordat als jugadors que han de respectar la distància social quan s’entrenin fora de casa. “Continuarem reforçant aquest missatge”, hi ha afegit. Segons les recomanacions de Govern britànic, cal restringir les sortides al carrer per frenar la propagació de virus. En cas que sigui imprescindible sortir, cal mantenir una distància de dos metres amb la resta de persones.

Mourinho va ser fotografiat al costat del jove Sessegnon, mentre Ndombele i el colombià Sánchez corrien junts pel mateix camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)