1a divisió

Rebaixa salarial al Real Madrid

Futbol. Un 12 per cent si la competició es reprèn i un 20 per cent si no és així

El Real Madrid ha arribat a un acord els seus jugadors de futbol i bàsquet per la rebaixa dels seus sous, en un 12 per cent en el cas que la competició es reprengui i en un 20 per cent si no és així. Des que va esclatar la crisi del coronavirus, al club presidit per Florentino Pérez hi ha hagut màxima preocupació per no donar una imatge d’inestabilitat econòmica i, per aixó, des dels mitjans afins s’ha enviat el missatge que allà mai no hi haurà un ERTO, com en el cas del FC Barcelona. Sigui com sigui, la manca d’ingressos ha obligat a aquesta retallada de sous.

L’aturada per culpa de la crisi del coronavirus suposa que el Real Madrid no pugui assolir el pressupost de 822 milions i que hagi de renegociar els contractes amb els seus patrocinadors. L’acord, en tot cas, ha estat fàcil, segons s’explica des de la capital espanyola: el 12 per cent menys de sou en el cas que la competició torni a començar, encara que sigui després del 30 de juny, i el 20 per cent si no es reprèn. Els milionaris professionals de les primeres plantilles de futbol i bàsquet no hi han posat cap pega. Això si, en unes declaracions a alemanya, Toni Kroos ha deixat clar no que s’estima més cobrar íntegrament el seu sou i donar el que cregui convenient. “Una reducció de sou és a fons perdut o com una donació en per al club”, ha etzibats. “Estic a favor que es pagui el salari complet i que cadascun faci el que cregui més sensat”, hi ha afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)