Internacional

Cristiano té un estadi per entrenar-se

Internacional. El davanter de la Juventus s’exercita en una instal·lació municipal de Madeira i aixeca la polèmica a Portugal on s’han incrementat les mesures restrictives de confinament per Setmana Santa

Cristiano Ronaldo està sent el blanc de les crítiques a Portugal després de decidir sortir de casa per a anar-se a entrenar en l’Estadi de Madeira. El futbolista realitzava exercicis en el seu domicili, però dijous el davanter de la Juventus es va saltar la quarantena i va ser enregistrat en les instal·lacions esportives fent una sessió d’entrenament. “Ronaldo no té un permís especial per a entrenar”, ha assegurat Pedro Ramos, conseller de salut de la regió de Madeira. “Té dret a entrenar-se sempre que respecti les normes, com tots els ciutadans. No té cap privilegi”, ha reblat el mantadatari. Tot i això, l’entrenament del davanter ha aixecat polèmica al Portugal en un moment no el primer ministre, Antonio Costa, ha aixecat mesures més retrictives per les vacances de Setmana Santa. “No fa mal a ningú”, ha replicat Pedro Ramos.

Cristiano Ronaldo porta a Funchal, capital de Madeira, amb els seus fills i la seva parella, des del passat 9 de març. A Madeira les restriccions no són tan severes com a Espanya i els ciutadans poden sortir de les seves casa per a anar a comprar i també per a fer exercici a l’aire lliure durant un breu període de temps i de manera individual. Tot i això, les imatges de Cristiano entrenant lliurement en l’estadi Municipal de l’illa no han estat ben acollides per la majoria dels portuguesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)