1a divisió

El Valladolid acorda una reducció de salaris

Primera divisió. El club castellà fa oficial un compromís amb la seva plantilla. El jugadors es rebaixaran un 17 per cent el salari anual en cas que la competició no es reprengui. La resta de treballadors no es veuran afectats

El Valladolid ha arribat a un acord amb la plantilla per a rebaixar un 17 per cent el salari anual dels jugadors en el cas que la competició no es reprengui. El club castellà ha fet aquest anunci en un comunicat publicat aquesta tarda a la seva pàgina web. L’entitat deixa clar que si el campionat es reprèn no es produirà cap reducció en els salaris. “L’acord s’ha tancat després de les negociacions fetes fa uns dies i reforça la decisió del Valladolid de no presentar un Expedient de Regulació de Temporal d’Ocupació (ERTO) per a tots els treballadors de l’entitat. El club va agrair als seus futbolistes la sensibilitat i compromís demostrats des del començament de la crisi sanitària que estem vivint, així com les facilitats que han brindat durant la negociació amb la finalitat d’aconseguir un acord que facilités la sostenibilitat i viabilitat del projecte blanquivioleta”, ha assenyalat el comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)