Més futbol

La guerra RFEF-LaLiga no s’atura

Futbol. L’organisme presidit per Javier Tebas anuncia que deixarà de reunir-se amb la federació en la comissió de seguiment de la Covid-19 després de la filtració dels àudios

LaLiga deixarà d’anar a les reunions de la comissió de seguiment de la Covid-19, convocades per la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), després de la “filtració esbiaixada i interessada dels àudios” de la darrera, i presentarà denúncies davant el Consell Superior d’Esports (CSD) i l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Aquestes decisions van ser adoptades ahir, en la comissió delegada de l’organisme presidit per Javier Tebas. En un comunicat, LaLiga també va anunciar que “es mantindrà en contacte amb la RFEF a través de la comissió de seguiment que es preveu en el vigent conveni de coordinació”.

La reacció de LaLiga es produeix després que es va difondre radiofònicament part de l’àudio de la darrera reunió i que la federació espanyola de futbol, davant la petició d’explicacions per part de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), va aclarir “que a l’inici de la primera reunió es va acordar, sense oposició de cap dels interventors, gravar les converses perquè en quedés constància.” LaLiga també va aprovar ahir el protocol d’actuació per a la tornada als entrenaments dels equips professionals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)