Més futbol

Clemente: “Quina pena que no hi hagi test per a tots”

Coronavirus. L’ex-seleccionador espanyol, molt crític amb com s’està gestionant la pandèmia

Javier Clemente és molt crític amb la gestió de la pandèmia de coronavirus des del començament de la crisi. La manca de mitjans és una de les seves principals preocupacions. I així ho expressa a Twitter: “Quina pena que no hi hagi test per a tots, per què els que estan bé puguin sortir al carrer.”

L’ex-seleccionador espanyol també s’ha mostrat crític amb les autoritats sanitàries i la seva decisió de permetre la sortida al carrer des de dilluns que ve dels nens de fins a 14 anys d’edat. El que l’ha molestat especialment ha estat la limitació per fer-ho nomes en llocs permesos per a adults (supermercats, farmàcies, bancs). Per això ha publicat el següent missatge a Twitter: “Ara resulta que surten les criatures per anar al súper, a la farmàcia o on només poden anar seus pares. O sigui, on normalment no volen anar fer les compres de casa. Els nens volen passar-ho bé i jugar, no fer encàrrecs que és, a més, on més gent hi ha”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)