Més futbol

LaLiga ajorna sense data els test als futbolistes

Coronavirus. La patronal vol guanyar temps perquè s’aprovi el protocol del CSD i perquè el Govern de Madrid aprovi el retorn a l’activitat esportiva

LaLiga ha ajornat indefinidament els tests de la Covid-19 als futbolistes i tècnics de primera i segona divisió, segons ha anunciat La Vanguardia. Després que ahir enviés una circular als 42 clubs de les dues categories professionals per a la realització d’aquestes proves, com a pas previ a la tornada als entrenaments, la patronal del futbol estatal ha fet un pas enrere.

Amb aquest ajornament l’organisme que presideix Javier Tebas guanya temps perquè les autoritats sanitàries aprovin el protocol del Consejo Superior de Deportes (CSD), al qual s’acull, i li permet esperar que el Govern anunciï quan és possible tornar a l’activitat esportiva i, per tant, als entrenaments.

Segons La Vanguardia, la data que sona per al retorn dels entrenaments és l’11 de maig. En tot cas, està en mans de les autoritats sanitàries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)