Més futbol

Tebas i Rubiales signen un codi de conducta per al futbol

Futbol. Segons el CSD, l’objectiu és “crear dinàmiques de col·laboració i diàleg constructiu”

La presidenta del Consell Superior d’Esports (CSD), Irene Lozano, i els presidents de LaLiga, Javier Tebas, i la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, han signat avui un codi de conducta per al futbol. L’elaboració i la signatura d’aquest codi és un dels punts que les tres parts van acordar el passat 18 d’abril, dins dels anomenats “Acords de Viana”, quan van pactar el retorn als entrenaments i es van comprometre a dedicar part dels recursos dels drets audiovisuals del futbol a un rescat als altres esports.

El document, que s’ha signat a la seu del CSD, es basa en set pilars: generar confiança entre les institucions del sector, actuar amb integritat, practicar el diàleg honest i constructiu, resoldre de forma amistosa els conflictes, exercir el respecte mutu i la mesura, practicar la transparència i el foment de l’ètica i cobrar consciència de l’exemplaritat de directius i gestors.

Per al CSD “aquest codi té com a objectiu crear dinàmiques de col·laboració i diàleg constructiu, basat en l’honestedat, la resolució amistosa dels conflictes i el respecte mutu entre els diferents actors de el món de l’esport espanyol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)