Més futbol

Aganzo es defensa: “Quan tingui proves, diré qui hi ha al darrere”

Futbol. Després de les acusacions de mala gestió que ha rebut, el president de l’AFE diu que no dimitirà i que cap dels seus companys futbolistes li ha demanat que ho faci

En una teleconferència de premsa, el president de l’associació de futbolistes espanyols (AFE), David Aganzo, ha assegurat que no deixarà el seu càrrec i ha avisat que, quan ho pugui provar, demostrarà qui està darrere de les acusacions en contra seu. Segons Aganzo, cap dels seus companys futbolistes li ha demanat que dimiteixi i que s’ha sentit “molt recolzat.” El madrileny ha opinat que aquest moviment crític en contra seu està motivat perquè el sindicat que presideix està treballant per ser independent.

“Em sorprèn que sigui en aquest moment, quan hem tingut una posició molt ferma per salvaguardar els drets dels i les futbolistes d’aquest país i quan els capitans estan més units que mai. Entenc que pugui haver-hi problemes en aquests conflictes entre patronal i sindicat, però cada un té la seva funció. La nostra és ser independents i transparents. El dia que tingui proves ho diré. cadascú tindrà la seva opinió i no ens confondrem molt”, ha sentenciat.

“El dia que no anem pel camí de la independència i la unitat, el sindicat morirà”, ha apuntat Aganzo després de denunciar la falsedat de les acusacions de mala gestió que se li han fet en els últims dies per part d’empleats d’AFE i de repassar com ha actuat el sindicat en la situació de crisi sanitària.

Per altre banda, ha confirmat la celebració d’eleccions a la presidència de AFE l’any 2021 i ha donat la benvinguda a possibles candidats, com Fernando Morientes, que fa uns dies es va postular per a optar al càrrec que ara ostenta Aganzo. “És absolutament legítim que ho faci, li dono la benvinguda a aquesta competició neta”, ha comentat l’actual president de l’AFE, després de convidar a un procés democràtic i legal i de recordar l’intent de presentar una moció de censura en contra seu a l’agost de 2019 que no va prosperar.

A l’marge de la situació interna de l’AFE, Aganzo ha avançat que aquesta setmana parlarà amb LaLiga sobre els propers passos a donar per a la represa de la competició i que traslladarà als jugadors la proposta de la patronal sobre la data de reinici perquè es pronunciïn. A més, ha insistit en la seva oposició a les concentracions, que considera inconstitucionals i perjudicials per als drets dels futbolistes.

Igualment, l’AFE actuarà en una propera trobada amb la federació espanyola sobre la fase d’ascens que han de disputar alguns equips de segona B i tercera. “Demanarem els mateixos requisits que per a primera i segona”, ha apuntat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)