Internacional

La por de Kanté

Premier League. El mig del Chelsea s’ha negat a entrenar-se. El francès està nerviós pel pànic a contagiar-se de coronavirus

N’Golo Kanté és un futbolista genuí. Qui el coneix sap que és d’aspecte tímid. No és d’aquells que aixequen la veu. És un gregari del futbol sempre disciplinat dins i fora del camp. Però aquesta setmana alguna cosa l’ha fet canviar i no és res relacionat amb el futbol sinó amb la pandèmia de la COVID-19. El futbolista no va formar part de la sessió d’entrenament del Chelsea d’aquest dimecres per decisió pròpia. Així ho indica el Daily Mail, el mig francès està nerviós per la por de contagiar-se de coronavirus i després d’exercitar-se amb els seus companys el dimarts, ahir va preferir no acudir a la ciutat esportiva de Cobham, per a entrenar-se com la resta de la plantilla ’blue’. Segurament els sis positius referenciats per la Premier League, en les darreres hores, han fet saltar les alarmes. De fet, molts futbolistes tenen les mateixes pors que l’internacional francès però pocs, com ell, poden tenir una repercussió mediàtica sent campions del món.

Anglaterra està vivint moments molt durs amb centenars de morts cada dia i això també afecta la mentalitat de molts jugadors. De moment, el tècnic Frank Lampard dona suport a la decisió del francès i la seva postura vital. Ara, caldrà veure si d’altres futbolistes segueixen el seu exemple.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)