1a divisió

La Lliga demanarà passar a la fase 4

Futbol. Vol que la competició torni el dia 12 i que els equips puguin entrenar-se al complet quinze dies abans

Javier Tebas, president de la Lliga, té la intenció de demanar al Ministeri de Sanitat que els equips de primera i segona divisió puguin passar a la fase 4 del seu protocol en els propers dies. Si Sanitat ho permet i els següents tests de coronavirus continuen donant bons resultats, els equips, que ara s’estan entrenant en grups de deu jugadors, com a màxim, passarien a entrenar-se en grups més grans o fins i tot ja tot l’equip a finals de la setmana vinent. Tebas continua amb la idea que la competició torni el 12 de juny, segons algunes fonts perquè així no hauria d’indemnitzar les asseguradores de televisió, i es creu que abans que això passi els equips necessiten entrenar-se dues setmanes en grup.

La Lliga comunicarà aquest propòsit avui a l’AFE, en una reunió telemàtica amb uns quants punts sobre la taula. Un serà el del calendari i la data del 12 de juny com la del retorn de la competició. De fet, ahir, la Cadena Cope va explicar que el calendari complet se sabrà el 28 de maig i que el primer partit, el 12 de juny, serà el Sevilla - Betis. Dies abans es jugaria el partit ajornat a segona divisió entre el Rayo i l’Albacete perquè tots els equips reprenguin la competició en les mateixes condicions.

Es parlarà també de les concentracions. La Lliga sembla que ha cedit a la petició dels jugadors. Només demanarà que els equips es concentrin la setmana abans del retorn de la competició, com va passar a Alemanya. Les concentracions abans dels partits no seran obligatòries. També es parlarà de com seran els viatges dels equips. En principi seran el mateix dia del partit, tenint en compte que es jugarà cada 72 hores, i en vols xàrter o TAV xàrter. La Lliga serà l’encarregada de contractar aquests mitjans de transport i fer la reserva dels bitllets.

REUNIÓ

Avui, trobada de la Lliga i l’AFE per parlar del calendari, viatges i concentracions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)