Internacional

El Bayern respon amb una golejada a l’Eintracht (5-2)

Bundesliga. L’equip bavarès suma tres punts més i es manté lider, després de la victòria del Dortmund sobre el Wolfsburg i tres dies abans de jugar-se mitja lliga al Signal Iduna Park

Ni el Bayern de Munic ni el Borussia Dortmund han fallat i dimarts, a partir de dos quarts de set de la tarda, es jugaran mitja lliga al Signal Iduna Park. La jornada ha començat amb una victòria clara de l’equip de Lucein Favre en la seva visita al Wolsfburg (0-2), amb gols dels dos laterals, Raphael Guerreiro i Achraf Hakimi, i una discreta actuació de Halland. No ha pogut allargar la seva ratxa de set jornades seguides sense perdre el Wolfsburg, que ha acabat amb un home menys per l’expulsió, en el minut 82, de Félix Klaus.

El Dortmund ha obert el marcador poc després de la mitja hora, en una gran acció per la banda dreta que ha despullat la defensa del seu rival i que ha culminat Guerreiro, arribant des de l’esquerra. La sentència ha tingut lloc a vint minuts del final, quan Achraf ha rematat una letal arrencada de Gedeon Sancho.

Després, el Bayern ha mantingut els quatre punts de diferència al capdamunt de la classificació amb un triomf clar sobre l’Eintracht de Frankfurt (5-2) que, per moments, ha hagut de suar de valent. L’equip bavarès ha aprofitat la sensacional actuació de Thomas Mueller en la primera part, assistent de Goreztka en el primer gol (17’) i autor del segon (41’), per avançar-se 2-0. Robert Lewandowski ha signat el tercer en l’inici de la segona (46’), abans que, inesperadament, el defensa Hinteregger sorprengués Neuer en dos córners (52’ i 54’), per posar un 3-2 mentider en el marcador. Alphonso Davies, però, ha tornat a marcar diferències en el minut 60 (4-2) i el mateix Hinteregger ha clavat, en pròpia porta, el 5-2 definitiu.

La resta de la jornada

En un altre duel força atractiu del primer torn de dissabte a la Bundesliga, el Bayer Leverkusen ha pres el tercer lloc al Borussia Monchengladbach, al qual s’ha imposat per 1-3 gràcies a un doblet de Kai Havertz i un gol de Sven Bender. El Leipzig, que juga demà, es queda, de moment, fora de la zona Champions, però si derrota al Magúncia pot rellevar el Gladbach en el quart lloc.

El Werder Bremen, mentrestant, ha rendibilitzat el gol de Leonardo Bittencourt en els primers minuts per posar fi a la seva crisi tot i que la victòria no li serveix per sortir de les posicions de descens. Finalment, el Hoffenheim, no ha passat de l’empat (1-1) davant del cuer Paderborn.

En la jornada d’ahir, l’Hertha de Berlín va golejar l’Union Berlín (4-0) en el derbi de la capital alemanya.