1a divisió

Torna el futbol i la lluita

Reaccions al retorn. Els tècnics dels tres equips catalans de primera i segona divisió, Setién, Abelardo i Pep Lluís Martí, aproven a TV3 el retorn del futbol, amb tres objectius clars: el títol de lliga, la salvació i l’ascens

“En aquestes setmanes no hi ha hagut contagis ni incidències destacables, i tot fa pensar que podrem acabar la competició.” Són paraules tenyides d’optimisme del tècnic del Barça, Quique Setién, ahir al TN vespre de TV3. El càntabre sempre ha estat partidari de guanyar la lliga damunt la gespa, i després de l’anunci oficial fet ahir pel president del govern espanyol, Pedro Sánchez, sembla que s’aclareix l’escenari. Setién coincideix amb Pep Lluís Martí. El tècnic del Girona també s’ha mostrat partidari d’aquest retorn. Ell i tota la ciutat somien el retorn a primera: “Per a nosaltres és importantíssim acabar la temporada. Tenim un objectiu clar, que és l’ascens. Però ara el més important és poder començar a treballar amb la plantilla al complet per poder abordar totes les dinàmiques.” El somni d’Abelardo és un altre: “Esperem arribar al cent per cent al primer partit. No serà fàcil, perquè és una pretemporada curta, però els jugadors estan mentalitzats per aconseguir la salvació”, explicava el tècnic de l’Espanyol a TV3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)