Internacional

Exhibició del Leipzig a Magúncia (0-5)

Bundesliga. L’equip de Nagelsmann torna a la tercera posició després de mostrar-se infinitament superior al seu rival

Victòria contundent, i convincent, del Leipzig (0-5) en la seva visita al Magúncia, amb un hat trick de Timo Werner i dos gols més, de Yussuf Poulsen i Marcel Sabitzer. L’equip que entrena Julian Nagelsmann, que ha estat una piconadora, recupera la tercera posició i repeteix golejada davant d’un rival, el Magúncia, al qual ja va superar per 8-0 a la primera volta. El català Dani Olmo ha jugat els 90 minuts, oferint un notable rendiment.

En l’altre partit d’avui, l’Augsburg ha aprofundit en la crisi del Schalke, que veu com s’allunyen les seves possibilitats d’aconseguir una classificació per a Europa. Un lliure directe executat magistralment per Eduard Lowen, al minut 6 , ha suposat el 0-1. El nigerià Noah-Joel Sarenren-Bazee ha fet el 0-2 en el 76 (0-2), amb un xut des de la frontal que ha entrat per l’escaire. Finalment, el veneçolà Sergio Còrdova ha deixat el marcador en 0-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)