1a divisió

Tebas vol començar l’11 de juny amb un Sevilla-Betis

1a divisió. Si les fases continuen avançant al mateix ritme, la Lliga es reprendrà amb un partit únic en dijous

El president de la Lliga, Javier Tebas, ha reconegut que vol reprendre la competició el dijous 11 de juny a les 22 h. La voluntat del màxim mandatari és un únic partit aquell dia i a partir d’aleshores desplegar tot el calendari. “No tindrem cap pressa, però. Hem de veure com es desenvolupen els entrenaments i si els territoris van passant de fase. Ens ajudaria molt a que les fases dels entrenaments col·lectius en les quals es pugui entrenar tots contra tots sigui com abans millor. Però cal mantenir la màxima prudència i sempre guardar les normes sanitàries”, ha indicat en una entrevista a Movistar.

“Ha estat una feina de mesos, cal agrair al Govern tot l’esforç que ha posat en reactivar l’economia del país, i evidentment el futbol professional és una part important”, manifesta Tebas a qui no li preocupa que durant l’estiu existeixin pics d’altes temperatures perquè diu que en els territoris més sensibles s’endarreriran els partits per quan es pongui el sol.

D’altra banda, el president de la Lliga també ha deixat entreveure que la Lliga prendrà mesures disciplinàries contra els jugadors del Sevilla que han trencat les normes sanitàries amb una reunió de 12 persones eun domicili particular tot i que no ha volgut detallar de quina manera: “Hem de tenir molta cura perquè el futbol és un mirall en la societat. Deia que la seguretat màxima era impossible precisament per coses com aquesta, per l’activitat que puguin tenir els jugadors fora del terreny de joc. Però el més important és que s’han disculpat”, va expressar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)