1a divisió

Pione Sisto explica la seva fugida

Primera divisió. El jugador del Celta va marxar a Dinamarca sense permís del club quan va començar la crisi del coronavirus

El jugador del Celta, Pione Sisto, ha confirmat que ha estat multat pel seu club per marxar a Dinamarca sense permís. “M’han multat, però no han estat 60.000 euros com s’ha dit. La quantitat no és tan alta, però no la puc dir”, ha dit en un diari del seu país. Pione Sisto explica com va ser la seva fugida d’Espanya. “Vaig tornar per una qüestió de salut. Vaig parlar amb la baixa de Dinamarca a Madrid. Em van dir que la manera més segura de viatjar era en cotxe i em van enviar uns papers perquè no tingués problemes en ls fronteres. La meva germana petita i jo teníem dubtes sobre la gravetat de la situació a Espanya i volíem tornar amb la nostra família. No sabíem el que suposava l’estat d’alarma. Només volíem tornar a casa”, ha dit el jugador d’Òscar Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)