1a divisió

La RFEF permet que es jugui dilluns i divendres

Futbol. El jutge reconeix que la competència és de l’organisme federatiu però cedeix per facilitar la finalització del campionat abans d’agost. Una altra cosa serà la negociació per a la temporada 20/21

La Federació Espanyol cedeix i, malgrat tenir la raó judicial en el tema dels partits en dilluns i s divendres, cedeix tots dos dies perquè pugui acabar-se la temporada. Els interessos de LaLiga i l’organisme fefederatiu s’ha alienat per poder acabar la competició i la treva és un fet. Tot es remunta al pacte de Viana que va promoure el CSD per pacificar el futbol. Aquest moviment està donant els seus fruits. Així doncs, la temporada 20-21 es podrà acabar i es jugaran tant els divendres, com fins ara, però també els dilluns.Una altra cosa serà ja la negociació per la propera temporada . Ha quedat clar, recolzat per una resolució judicial, que la competència dels dilluns i els divendres és de la Federació. Per tant, és el president de la RFEF qui té la paella pel mànec en aquest assumpte de cara a la pròxima temporada. Es podrà jugar, si arriben a un acord, però sempre amb l’autorització de la RFEF. I aquesta negociació “de bona fe”, a la qual anima el jutge Sánchez Magro, promet ser intensa. A més, el jutge deixa clar que la Federació no podrà demanar res a canvi: “Oferir a la Lliga, sense vincular-ho a l’inici de negociacions, que es puguin disputar partits en divendres i dilluns, que s’incloguin en el calendari, des de la represa de la competició i fins a la finalització d’aquesta temporada sense sol·licitar res a canvi per aquest mes i mig”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)