1a divisió

Tebas: “Al 2021 tornarem a la normalitat, no hi haurà un abans i un després”

1a divisió. El president de Laliga lamenta la demagògia que hi ha hagut al voltant del retorn a la competició

Javier Tebas, president de Laliga, ha declarat, en una taula rodona virtual organitzada pel diari ‘Marca’, que l’any que ve el futbol tornarà “a la normalitat” després de la pandèmia de la Covid-19, i que “no hi haurà un abans i un després.” Les onze jornades que resten del campionat de lliga es començaran a disputar l’11 de juny i la temporada 2020/21 arrencarà el 12 de setembre.

“És important que la desgràcia de la pandèmia no generi una desgràcia econòmica. Hi ha molta demagògia i no vull recordar tot el que hem hagut de sentir: que no tenim cor i coses així. La indústria és molt important, generem l’1,37% del PIB, més de 185.000 llocs de treball directes”, ha manifestat Tebas.

“Hi ha hagut moltíssima demagògia. Hi ha detalls que m’apuntaré per a la novel·la que estic escrivint, perquè molts s’alegraran quan torni a arrencar el futbol. M’ho guardaré per després recordar-ho”, ha assenyalat el president de Laliga.

“Que tornem no vol dir que no tinguem unes pèrdues milionàries. Els nostres clubs perdran, com a mínim, 700 milions d’euros i això caldrà recuperar-ho.”, ha advertit també. “Nosaltres entretenim, amb el nostre esport, a l’audiència. Competim amb altres entreteniments en el mercat. Aquest problema, per a nosaltres, també és una oportunitat. Hem liderat, al costat de la Bundesliga, el treball de tornar a jugar i ho serem en tornar a omplir de gent els estadis. Al 2021 tornarem a la normalitat. No hi haurà un abans i un després, com sento dir als malastrucs”, ha sentenciat Tebas.

El president de Laliga ha revelat que aquesta mateixa nit s’han de fer proves audiovisuals “perquè l’espectador pugui triar dues imatges: la real o amb públic i so virtualitzat”.

Per altre banda, Tebas ha assegurat que en els anomenats pactes de Viana, van fer “un esforç terrible”. “Hem posat 44 milions d’euros per temporada més del que ja veníem posant. D’aquests diners, gairebé vint milions van al Consejo Superior de Deportes. És una decisió d’aquella reunió aprovada per Real Decret. Esperem que, a partir d’aquí, puguem seguir donant suport des Laliga”, ha assenyalat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)