1a divisió

“L’aturada ens ha anat bé”

Espanyol. David López, un dels pesos pesants del vestidor, assegura que l’equip estava bloquejat i ara afronta el repte de salvar la categoria, que és el més gran de la seva vida

Com la resta de la lliga, l’Espanyol ja veu a l’horitzó la tornada i amb aquesta una lluita aferrissada i del tot incerta per la salvació de la categoria.

Per això, el vestidor es veu preparat per al repte i veu el costat positiu al parèntesi de tres mesos. “Estàvem bloquejats abans de l’aturada. El partit contra l’Osasuna ens va fer molt mal. Haver estat aturats ens ha anat bé. Hem fet un reset que ens pot beneficiar”, ha comentat David López, que creu que la salvació que afronta l’equip és el repte més gran de la seva vida: “És un repte molt complicat que suposarà molta despesa física i mental. Som conscients d’això i ens trencarem la cara perquè així sigui.”

El coronavirus obre un escenari que afectarà de valent els equips que es juguin la salvació, que no podran sentir els ànims de la seva afició en moments en què la tensió i la gestió dels nervis pot decantar la balança. “És un altre dels perjudicis que tenim. A casa havíem de jugar partits importants i l’ajuda de l’afició era decisiva. No la tindrem i se’ns farà encara més difícil”, diu López.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)