Internacional

Thuram recorda George Floyd en la seva celebració

Protesta. El davanter del Gladbach celebra una diana en la victòria del seu equip (4-1) contra l’Union de Berlín amb un genoll al terra

Marcus Thuram ha anotat un doblet en la victòria del seu equip contra l’Union Berlín i ha volgut recordar George Floyd, assassinat per un policia als Estats Units, en una de les seves celebracions.

El davanter ha clavat el genoll a terra després de marcar la diana i ha commemorat, així, l’assassinat de Floyd, que ha desencadenat manifestacions als Estats Units contra el racisme i la violència policial amb els negres. Aquest gest va ser popularitzat per Colin Kaepernick, jugador de futbol americà, que el 2016 va decidir no quedar-se dempeus durant l’himne nord-americà que sona abans de cada partit en l’NFL, com a protesta pel maltractament de la policia americana contra els negres. Des d’aleshores, Kaepernick s’ha convertit en una icona antiracista i el seu gest ha estat imitat i repetit per diverses personalitats de l’esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)