Internacional

El Dortmund es resisteix a entregar el títol

Bundesliga. ‘Hat-trick’ de Sancho que arrodoneix el passeig de l’equip de Favre

El Dortmund ha respòs amb contundència a la golejada d’ahir del Bayern de Munic i es manté viu en una persecució que, de moment, és estèril donada la superioritat de l’equip de Flick.

Jadon Sancho ha col·laborat amb tres gols en la golejada dels visitants (1-6) al camp del Paderborn en un partit decantat en el segon temps. De fet, el marcador en el descans era de 0-0 però Hazard i Sancho han començat a decantar la balança. El penal executat per Hünemeier li ha posat emoció al partit però en l’últim quart d’hora, Sancho, Hakimi, Schmeizer i Sancho, de nou, han establert un marcador enganyós.

Gladbach 4 - Union Berlin 1

El Gladbach tampoc ha tingut gaires complicacions per sobreposar-se a l’Union Berlin amb un partit que s’ha començat a desestabilitzar just abans del descans, quan Thuram ha posat el 2-0, mitja hora després de la diana inicial de Neuhaus. Andersson, només sortir dels vestidors (50’) ha retallat distàncies però Thuram (59’) i Plea (81’) han acabat sentenciant.