1a divisió

El Madrid jugarà a Valdebebas

1a divisió. El president del conjunt blanc, Florentino Pérez, envia una carta als socis anunciant la mesura que servirà per agilitzar, segons ell, unes obres al Bernabeu

Les obres del Santiago Bernabeu han tornat a fer acte de presència i en aquest cas serviran perquè el Madrid disputi a la Ciutat Esportiva de Valdebebas els partits que li queden de local aquesta temporada. Així ho ha anunciat el president Florentino Pérez, en una carta que ha enviat als socis de la seva entitat en la qual, de passada, ha anunciat que oferirà als abonats diverses opcions de compensació pels partits que no veuran en directe.

Florentino ja havia utilitzat les obres al seu estadi com a excusa per no acollir la final de copa que va disputar el Barcelona i l’Alavés al 2017 (3-1). En aquest cas, l’estadi del Madrid està experimentant una remodelació interior i exterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)