Internacional

La Premier permet els amistosos amb restriccions

Premier League. Els jugadors viatjaran en els seus propis vehicles i els àrbitres seran membres del cos tècnic d’algun dels equips

La Premier League ha donat el vistiplau a la disputa de partits amistosos abans de la represa de la competició, però amb restriccions. Aquests amistosos serviran de preparació per a la tornada de la lliga, programada per al proper 17 de juny.

Entre les restriccions que ha posat la lliga anglesa s’inclou la prohibició que els equips facin desplaçaments de més d’una hora i mitja de durada, tot i que clubs com el Newcastle United, per la seva llunyania, rebran un permís especial. Per altre banda, els jugadors hauran de viatjar en els seus propis cotxes, eliminant-se els viatges conjunts.

Els partits es podran disputar en estadis o en camps d’entrenament. No hi haurà àrbitres professionals, ja que encara no s’han sotmès a les proves del coronavirus. Per això, membres del cos tècnic dels equips s’encarregaran d’arbitrar.

A més, els vestidors no es faran servir per evitar contactes innecessaris entre els jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)