1a divisió

El Madrid s’ajuda del VAR per obtenir un altre triomf (0-1)

1a divisió. El Videoarbitratge intervé sobre una trepitjada a Marcelo que l’àrbitre no havia interpretat com a pena màxima i aconsegueix la victòria per la mínima gràcies al penal

El Madrid continua llançat cap al títol de lliga gràcies a un triomf per la mínima envoltat de polèmica arbitral. Els blancs no estaven tenint la continuïtat habitual en el joc fins que en el minut 73, Sergio Ramos ha marcat de penal. La polèmica arbitral ha tornat a tapar el triomf del Madrid ja que el gol ha arribat en una falta dins de l’àrea de l’Athletic en una trepitjada sobre Marcelo que l’àrbitre González González no ha interpretat com a penal però que, a instàncies del VAR, ha rectificat després de consultar-ho a la pantalla.

L’Athletic ha apostat per un mig del camp de destrucció i menys poblat per intentar jugar a l’esquena del seu rival. El resultat no ha estat gaire profitós per als locals que han patit diverses oportunitats de l’equip de Zidane. Un cop de cap de Rodrygo en el segon pal que ha enviat desviat i un altre de Benzema vora el descans ha estat el bagatge total dels blancs que s’han apropat més al gol que el seu rival. Williams ha estat l’únic que ha amenaçat l’àrea del rival però els seus dos cara a cara davant Courtois han estat invalidats per fora de joc tot i que el davanter no havia aconseguit batre el porter belga.

En el segon temps, el ritme ha baixat tot i que el Madrid ha tingut temps d’inquietar Unai Simon. Finalment, l’ha aconseguit batre de penal, per mitjà de Sergio Ramos després que González González hagi declarat un penal després de veure’l a la pantalla que ell mateix havia ignorat. L’Athletic, posteriorment s’ha queixat d’un penal en una trepitjada de Sergio Ramos sobre Raúl Garcia (la pilota era lluny de l’acció) que el VAR no ha interpretat com a revisable. En el tram final, l’Athletic ha intentat buscar l’empat però la defensa blanca s’ha mantingut sense fissures i ha segellat un triomf que l’apropa encara més a la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)