1a divisió

La intervenció del VAR sosté el triomf del Madrid

1a divisió. El videoarbitratge porta González González a rectificar una decisió ignorada per l’àrbitre que desemboca en el penal que dona la victòria als blancs i els situa més a prop del títol

ATHLETIC 0 MADRID 1

ATHLETIC:Simón; Capa, Yeray (Núñez, 21’), Iñigo Martínez, Yuri; Dani García (Sancet, 78’), López (Vesga, 63’); Muniain, Raúl García, Córdoba (De Marcos, 63’); i Williams (Villalibre, 78’).MADRID:Courtois; Carvajal, Militão, Ramos, Marcelo; Casemiro, Valverde (Kroos, 85’), Modric; Asensio (Vázquez, 74’), Rodrygo (Vinicius, 74’) i Benzema (Jovic, 93’).GOLS:0-1 (73’) Ramos, de penal.ÀRBITRE:González González.T.G.:Raúl García, Dani García, Muniain i Yury; als visitants Ramos, Casemiro i Carvajal.

Al Madrid totes li ponen des que ha tornat a la competició. Quan els blancs s’encallen, un factor extern acaba decantant la balança al seu favor. Ahir va tornar a ser el videoarbitratge l’element que va intervenir just quan més ho necessitava. En el minut 75, amb l’equip de Zidane fos, una trepitjada a Marcelo que l’àrbitre no havia interpretat com a penal ho va acabant sent. El VAR va avisar González González que havia d’anar al monitor a revisar la jugada, i el col·legiat, que l’havia presenciat a dos metres, va acabar decretant el punt fatídic. Ramos va marcar el desè gol de la temporada i el Madrid continua llançat cap al títol.

En el primer temps, l’Athletic havia sostingut prou bé defensivament el rival, malgrat que el Madrid s’hauria pogut avançar amb dos cops de cap, de Benzema i de Rodrygo, que van sortir desviats. En el tram final del primer temps, Williams va tenir dues ocasions clares que l’àrbitre havia invalidat per fora de joc. En la segona meitat, els locals van caure físicament, però el Madrid semblava que no acabava d’aprofitar l’avinentesa fins que es va trobar amb l’auxili del VAR.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)