1a divisió

“Hazard no ha recaigut, només té molèsties”

1a divisió. Marcelo i Jovic seran baixes per rebre demà l’Alavés

La cursa de fons del Real Madrid cap al títol de lliga es reprèn demà a Valdebebas, on el conjunt blanc rebrà un Alavés que estrena entrenador, Juan Ramon Muñiz. Per enfrontar-se als bascos, Zinedine Zidane espera poder comptar amb la contribució d’un Eden Hazard que es va perdre la visita a San Mamés per problemes físics. “No ha recaigut, simplement té molèsties. Ha entrenat amb normalitat i ell vol estar, tan en els partits que queden de lliga com en la Champions”, ha explicat el tècnic marsellès, que demà no podrà disposar de Marcelo ni d’un Luka Jovic que està confinat després d’haver tingut contacte amb una persona amb el coronavirus. Tanmateix, aquest matí tampoc ha pogut exercitar-se amb el grup Vinicius Junior per un problema precísament amb la prova de la COVID-19.

“Sabem que contra l’Alavés ens espera una final, perquè ells estan molt necessitats i no podem pensar en una altra cosa que no sigui un partit molt complicat”, ha precisat el tècnic d’un Real Madrid que, ara per ara, ha guanyat tots els partits que ha disputat des del retorn del futbol, fet que li ha permès avançar el Barça en la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)