1a divisió

L’Alavés posa a prova el compte enrere del Madrid

1a divisió. El conjunt basc, necessitat de punts per no posar-se en embolics i amb l’estrena de Muñiz a la banqueta, visita Valdebebas

El Real Madrid ja intueix la meta i ha començat ja el compte enrere per assaltar un títol que se li ha posat molt de cara després del confinament, en una voràgine de punxades del Barça i de decisions arbitrals que han permès al conjunt de Zinedine Zidane tenir un bon marge de maniobra sobre el conjunt blaugrana. Els blancs saltaran aquest vespre a Valdebebas tan sols amb un punt de marge sobre el seu competidor, però amb la possibilitat de restablir els quatre d’avantatge, ara amb tan sols tres partits per disputar-se un cop s’enfronti a un Alavés molt necessitat de punts per no tenir ensurts d’última hora amb el descens i amb l’estrena destacable de Juan Ramón Muñiz, que ha rellevat Asier Garitano al capdavant del club basc.

“Per la situació en què ells estan no podem esperar res més que un partit difícil. Ens equivocarem si no ho fem així”, va proclamar ahir Zidane en les hores prèvies d’un partit en què no podrà disposar de Marcelo, lesionat, ni d’un Luka Jovic confinat després d’haver estat en contacte amb una persona portadora del coronavirus. Qui sí que hauria d’estar disponible és Eden Hazard, després d’haver-se perdut el partit de diumenge passat a San Mamés per uns problemes físics. “No ha recaigut de la lesió, simplement té alguna molèstia, però ell vol estar amb nosaltres, tant per al final de la lliga com per a la Champions”, va matisar el tècnic marsellès, que ahir no va poder disposar de Vinícius Junior a l’entrenament per un problema en la prova de la Covid-19, arran del qual el club blanc va preferir no exposar el brasiler per precaució.

23 Partits guanyats 9

8 Partits empatats 8

3 Partits perduts 17

62 Gols a favor 32

21 Gols en contra 51

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)